Wil je ook readings leren geven met Tarotkaarten? Doe dan mee aan de
IntuïtieveTarotChallenge!

Weet je nog weinig van de Tarot of lees je liever wat er in de omschrijving staat? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou! Gedurende 5 dagen leer je kort maar krachtig werken met de Tarot zonder boekje! Dit is echt een unieke kans.

Reserveer mijn spot!

Intuitieve Tarotchallenge


Ik had nooit gedacht dat mijn Tarotchallenge zó zou aanslaan.
In deze challenge leer je in slechts 5 dagen om eenvoudige readings te geven.

Het is niet alleen voor beginners. Ik hoor vaker dat mensen die al bekend zijn met de Tarot eindelijk leren om hun intuïtie in te zetten bij het duiden van de kaarten. Hoe tof is dat?

Deze challenge is gewoon superleuk en heeft letterlijk levens van mensen veranderd.
Ik geef het omdat ik zoveel mogelijk mensen kennis hiermee wil laten maken.

Tarot, spiegel van je ziel

Vergeet het boekje. Ik laat je zien dat elke kaart de juiste informatie in jou naar boven haalt en je belangrijke informatie spiegelt.

Reserveer mijn spot!

Oefenen met readings geven

Je gaat een reading geven voor jezelf maar ook voor iemand anders. Dat is best spannend zo de eerste keer en toch vinden mensen dit vaak erg leuk om te doen.

Leer intuitief kaarten duiden met mijn handige checklist

De meeste mensen hebben moeite met het interpreteren van de kaarten. Met mijn checklist gaat het jou zeker lukken! En uiteraard kun je die ook na de challenge ook gebruiken. Verder leer je een meditatietechniek waarmee je nog meer informatie kunt verkrijgen.

Voor wie? En wat heb je nodig?

 • Beginners
 • Maar ook als je al langer met de Tarot werkt en je je nog niet helemaal zeker voelt bij je readings of regelmatig nog een tarotboek raadpleegt.
 • Voor iedereen die de Tarot intuïtief wil leren lezen.

  Wat heb je nodig? Een Tarotdeck. Als je nog geen deck hebt adviseer ik je de Rider Waite tarotdeck aan te schaffen (zie afbeelding).

Wat levert de challenge je op?
Je leert ...

 • kennismaken met de Tarot, wat het is en hoe je het kunt gebruiken.
 • de kaarten intuitief te duiden.
 • wat jouw thema is op dit moment en het nieuwe waarmee jij aan de slag mag in de komende periode.
 • Hoe je jezelf een reading kunt geven.
 • Hoe je iemand anders een reading kunt geven.
 • een meditatietechniek om meer informatie uit een kaart te halen.

Je ontvangt mijn checklist voor thuis.

Grijp deze unieke kans en leer jezelf gidsen met de Tarot

Yes ik doe mee!

*Ik wil dat je echt meedoet en kennis neemt van wat ik je gedurende deze 5 dagen aanreik. Reserveer daarom gedurende 5 dagen 1 uur om alles uit deze challenge te halen.

Wie ben ik?

Mila Ganpatsing, eigenwijs & nieuwsgierig, wars van traditie, onderzoek ik alles wat op mijn pad komt en kies daarin het liefst voor mijn eigen waarheid. Natuurlijk is dit niet altijd zo geweest. Maar sinds ik dit doe, kloppen al mijn keuzes.

Sinds 2017 deel ik mijn kennis en leer ik mensen o.a. keuzes maken o.b.v. je intuitie, werken met energie, pendeltechnieken, Tarot en sjamanistische technieken.

Mijn droom is dat jij een helder lijntje met je hogere Zelf ontwikkelt en advies gaat vragen aan je allerbeste adviseur i.p.v. aan de buitenwereld.

Als je naar je hogere Zelf luistert, ga je jouw zielspad volgen en doen waarvoor je hier bent gekomen. En dan, wordt het leven geen conflict meer maar ervaar je eindelijk vreugde en voldoening in alles wat je doet.

FAQs

Op welke dagen worden de lessen gegeven?
Direct na je aanmelding kun je starten met de challenge. Je ontvangt dan 5 dagen lang een opdracht in je mailbox rond 8 uur. Hiermee ga je aan de slag.

Wat als ik een opdracht niet direct kan doen?

Je hebt de hele dag de tijd om de opdracht te doen. Dus je kunt het ook in de avond doen. Mocht dit echt niet lukken dan kan dat ook de dag (of dagen) erna. Jij bepaalt het tempo, maar dagelijks is uiteraard het beste.

Mocht ik een dag niet in de gelegenheid zijn, kan ik het dan terugkijken?
Ja! Je houdt 1 maand lang toegang tot alle video's, meditaties etc.

Is het de bedoeling dat er Tarot kaarten moeten worden aangeschaft, of is dat dat bij de cursus inbegrepen?
Je zult zelf voor een Tarotdeck (bij voorkeur Rider Waite deck of schaf de Universal Rider Waite aan, dit is een mooiere versie ) moeten zorgen. Dat zit niet in de prijs inbegrepen. Deze kaarten kun je via mijn site of elders bestellen. Tip: kijk ook eens op marktplaats!

Ik heb de Lenormand kaarten is dat ook goed?

Nee. Lenormand kaarten is iets heel anders dan de Tarot. Je kunt eventueel wel een andere Tarot set gebruiken. De voorkeur heeft de Rider Waite Tarotdeck.