Ontdek hoe je jezelf kunt gidsen met de pendel en Tarot.

mila magicmatters

01

DE PENDEL ALS KOMPAS™

Leer Pendelen met Zelfvertrouwen

Ben je al bekend met pendelen, of heb je mijn gratis pendelcursus gevolgd? DE PENDEL ALS KOMPAS™ is dan de perfecte vervolgstap naar professionaliteit. Zelfs als beginner ben je van harte welkom.

Deze uitgebreide basiscursus biedt je alle kennis die je nodig hebt om met vertrouwen te pendelen. Door middel van praktische oefeningen leer je stap voor stap de kunst van het pendelen. Ontwikkel een solide basis en ontdek diverse pendeltechnieken waarmee je jouw eigen toepassingen kunt creëren.

Mijn doel is om je te begeleiden naar zelfvertrouwen in je pendelvaardigheden en te leren wanneer antwoorden niet kloppen. Zo werk je met zekerheid en precisie.

mila ganpatsing

Duur: In je eigen tempo (gemiddeld 6-9 weken)
Start: Op elk moment
Prijs: €497,- (of 3 termijnen van €170,-)

mila ganpantsing magicmatter

Get to know you

Tarot- Foundation voor beginners

Ontdek de Kracht van Tarot

Heb je een Tarotdeck, maar weet je niet hoe je het moet gebruiken? Of voel je je aangetrokken tot Tarot? In deze 9-weekse cursus leer je de basisprincipes van Tarot en hoe je effectief met de kaarten kunt werken. Tarot is een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Je leert hoe je readings geeft en het Tarotsysteem optimaal gebruikt.

Duur: In je eigen tempo (8-9 weken)
Start: Op elk moment
Prijs: €195,- (of 3 termijnen van €70,-)
Meer info

tarot foundation

Twijfel je nog?

Begin dan eerst met de 5-daagse Intuïtieve Tarotchallenge.

02

mila tarot
Pendel

'Van harte dank Mila, Voor je inzet en kennis die je met ons deelt. Informatie en kennis die ik anders nooit zou ervaren hebben.'

TIP: MagicMatter abonnement

Wordt meester over je mind en energie!

Met dit abonnement ontvang je tips en tools om meester te worden over je mind en energie. Je krijgt bewustzijn en inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Elke maand behandelen we thema’s zoals SRT Pendeltechnieken, het opsporen van disharmonische energieën, en vorige levens.

Wat krijg je bij het abonnement?
Toegang tot eerdere modules zoals:

Werken met energie (21 dagen)
Akashic records voor beginners
Negatieve energieën en entiteiten de baas
Begrijpen van je triggers & relaties
Reinigen van je huis
Werking van je Mental Body

Opzeggen: Na 3 maanden maandelijks opzegbaar via e-mail. Zolang je lid blijft, heb je toegang tot alle modules.

Doe nu mee voor €27,- per maand (in plaats van €37,-)

Untitled design
mila ganpatsing

03

NEW: Stap in je IK BEN Meesterschap

Stap in je Volle Potentieel

Als je eenmaal diepgaand inzicht hebt in wie je bent, het nodige helingswerk hebt verricht, en de verbinding voelt met de Goddelijke aanwezigheid, ben je klaar om je Meesterschap te omarmen! In dit traject begeleid ik je op een laagdrempelige manier naar het volledig realiseren van je grootste kracht.

Je leert stapsgewijs hoe je kunt werken met de “IK BEN Tegenwoordigheid” (jouw Goddelijke Zelf). Dit helpt je om je goddelijke kwaliteiten in je dagelijks leven te benutten en je persoonlijke meesterschap te bereiken.

Voel je de roep? Zet jezelf dan alvast op de wachtlijst, door ons een mail te sturen.

Start: n.t.b.
Prijs: op donatiebasis

* Deze begeleiding is niet voor iedereen. Ik zal per aanmelding kijken of het passend is om mee te doen.

Untitled design

Referenties en ervaringen

Deze week heb ik de gratis onlinecursus Pendelen van Mila gevolgd. Ik ben helemaal enthousiast, niet alleen over ‘the magic’ van het pendelen zelf maar ook hoe duidelijk/ praktisch en rustig Mila de cursus geeft, wat een fijne energie brengt zij over. Ik heb ook de introductie workshop Tarot bij haar gevolgd die mij hetzelfde enthousiasme bracht. Ik ga zeker nog meer (vervolg)cursussen bij haar volgen!

Ik raad de pendelcursus van Mila aan. Het is een héle fijne cursus, die je op eigen tempo kunt volgen! Mila staat altijd open voor vragen en tips…ze denkt met jou mee, dat geeft nog iets extra’s aan deze cursus. Je kunt je dan ook aanmelden op FB in een gesloten groep. Complete pendelcursus. Hier kun je met andere cursisten sparren over het pendelen, héél fijn. Ik had binnen een maand contact via de alfabetkaart met mijn overleden man (nog steeds) hoe fijn is dat!!! Met geduld en oefenen kom je héél ver, dat is ook wat Mila zegt…Dank je wel Mila…voor de fijne, leerzame cursus!!

Eerste kennismaking met het pendelen en dat kon zomaar gratis! Dankje voor deze superduidelijke handleiding! Je laat het zo lekker natuurlijk voelen, helemaal geen ‘geitenwollen sokken’ gedoe. Super bedankt!

Ik heb de gratis pendellessen gedaan en ik moet zeggen dat ik eerst wat sceptis was omdat zo’n dingen mij normaal gezien nooit lukken. Dat is met alles zo bij mij. Maar vrij vlug heb ik de pendel in beweging gekregen en nu gaat het nagenoeg vanzelf. Ik voel mij net een kind dat een nieuw speeltje heeft.