Over Mila

vorm
mila ganpatsing

Altijd op zoek naar dat ene ding

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar dat ene ding: ‘Waar blink ik in uit? Wat is mijn grootste talent?’ Ik keek op naar anderen die het wel wisten en heb mij lang minder gevoeld omdat ik het maar niet vond.

Ik dacht dat ik gedoemd was om tot aan mijn pensioen op kantoor te moeten blijven werken. Doodongelukkig werd ik van die gedachte! En ik zag mijn wereld langzaam aan mij voorbijgaan.

Toch bleef ik stiekem dromen van een eigen bedrijf, van mijn ding de wereld inzetten. Maar waar begin je als je werkelijk geen idee hebt? Of als je denkt dat het niet voor jou is weggelegd? Bijvoorbeeld omdat je niet uit een ondernemersfamilie komt?

Bloem

Ik dacht dat mijn leven zou instorten, maar in plaats daarvan vond ik mijzelf terug.

Moedig mijn hart volgen

Als ik terugkijk zie ik dat alles shiftte nadat het uitging met mijn ex-partner. Ik dacht dat mijn leven zou instorten, maar in plaats daarvan vond ik mijzelf terug. Ik zag ineens hoe ik mij al die tijd had aangepast aan anderen. 

Ik ontdekte dat ik avontuurlijk was, nieuwsgierig, moedig, dat ik goed kon dansen, dat ik een bruggenbouwer was en nog veel meer.

Er ontstond ruimte voor mij en ik gaf mijn baan en al mijn zekerheden op. Ging mijn droom achterna en reisde 9 maanden door India.

Ik bezocht alle plaatsen die mij trokken: Varanassi, Calcutta, Jaipur, het noorden. Ik bezocht ashrams, deed een yoga teacher training, een korte edelsmidcursus… Alles mocht ik zelf invullen. Wat een vrijheid. En in die 9 maanden beleefde ik meer dan de 10 jaar daarvoor. Alsof ik toen pas echt leefde.

Ik ontdekte dat als je moedig je hart volgt, je in de stroom komt van het leven. Dat de dingen dan als vanzelf gaan. Je dan wordt gedragen door het Universum en je je nergens zorgen over hoeft te maken.

mila ganpatsing coaching
Bloem

Hoe weet je nu of het je innerlijk is die je iets vertelt, of jezelf?

Untitled design

Mijn gevoeligheid, mijn grootste kracht

Ik heb lang gedacht dat je alleen door assertief te zijn succesvol kon worden. Ik heb het geprobeerd, maar ik was het niet. Ik hield niet van conflicten en was te lief. ‘Je bent ook zo gevoelig’, werd er vaak tegen mij gezegd. Wat het voor mij alleen maar erger maakte.

Pas op latere leeftijd kwam ik erachter dat mijn gevoeligheid mijn grootste kracht was. Ik voelde wat anderen niet zagen. Ik had direct door wanneer iets of iemand niet klopte. Wist dingen heel zeker, zonder dat ik het kon weten.

mila ganpatsing magicmatter
mila ganpatsing

Volg je vreugdesteentjes!

Vaak vragen mensen mij: ‘Hoe weet je wat je richting is? Hoe weet je nu of het je innerlijk is die je iets vertelt, of jijzelf? ’ Tja, dat is een kwestie van op elk moment kiezen wat je gewoon heel erg leuk lijkt om te doen en dat ook gaan doen. Zo simpel is het. Dat ene ding zet weer andere dingen in gang. Zo ben ik begonnen met intuïtief tekenen en heeft het mij binnen enkele weken gebracht bij de wereld van het onderbewuste, een opleiding tot healer, pendelen, Tarot, sjamanisme en meer. Telkens volgen waar je hart een sprongetje van maakt, dat is de truc. Dat je er zo blij van wordt komt omdat je ziel het herkent. Het zijn jouw vreugdesteentjes die je zelf als markeringen hebt aangebracht voordat je incarneerde zodat jij je directe pad zou herkennen. En ook al zeggen businesscoaches of guru’s iets anders, als het innerlijk niet resoneert is het gewoon niet jouw pad. Dat is wat ik anderen wil meegeven.

mila ganpatsing

Reviews

Pendelkaart
magic matter mila ganpatsing

Ontdek hoe je jezelf kunt gidsen met de pendel en Tarot.

Praktisch en niet zweverig.
Dat is wat ik je leer.