Ontdek hoe je jezelf kunt gidsen met de pendel en Tarot.

mila magicmatters

01

De Pendel Als Kompas™

In deze uitgebreide basiscursus leer je stap voor stap alles wat je moet weten over pendelen. Je leert door te doen. Naast een gedegen basis leer je ook verschillende pendeltechnieken zodat je na deze cursus je eigen toepassingen kunt bedenken.

Mijn doel is dat jij vanuit vertrouwen leert pendelen en herkent wanneer je antwoorden niet kloppen. 

Duur:  in je eigen tempo (kan in 6-9 weken)

Start: op elk moment

Prijs: 497,-

mila ganpatsing

Leer zakelijk pendelen
(1-op-1)

Als ondernemer moet je snel keuzes maken. Je kunt de pendel inzetten wanneer je het even niet weet. Je vraagt je hogere Zelf advies over prijzen, diensten, je ideale klant, de beste datum voor je lancering maar ook bijvoorbeeld of een partner goed bij je bedrijf past uit.

Verder laat ik je zien hoe je jouw specifieke bedrijfsvragen het beste kunt uitpendelen. 

Vorm: 1-op-1 coaching

Duur: 6 weken

Prijs 1697,- ex. BTW inclusief messing pendel, werkboek, pendelkaarten en 6x 1-op-1 coaching gesprekken.

1

02

magicmatter
mila tarot

03

Tarot Foundation

Heb je een pak Tarot kaarten, in huis, maar heb je geen idee hoe ermee te werken? Of trekt de Tarot je gewoon? In slechts 9 weken leer je goed met de kaarten werken. Je gaat jezelf (en anderen) readings geven en we sluiten af met (hoe kan het ook anders) de Keltische Kruislegging. 

*Let op beperkt aantal plekken beschikbaar

De eerstvolgende mogelijkheid start in het najaar. Interesse? Zet jezelf op de wachtlijst!

tarot foundation

Agenda workshops /challenges

28 juni 2023

Augustus 2023

challenge ‘In 5 dagen verbinden met je hogere Zelf’

mila ganpatsing

28 juni

Online workshop ‘Pendelen zonder pendel’

Wist je dat er meerdere manieren zijn om zonder een pendel te pendelen? Tijdens deze workshop laat ik je 5 verschillende methodes zien.

We gaan ermee oefenen en vragen stellen. Verder leer je iets over de achtergrond en hoe je het kunt toepassen in het dagelijkse leven.

Prijs: GRATIS

Augustus

In 5 dagen verbinden met je Hogere Zelf

Leer helder contact maken met je Hogere Zelf.

Na deze 5 dagen zul je ervaren dat het niet zo moeilijk is en dat je Hogere Zelf altijd bij je is.

Sinds ik mijn Hogere zelf goed hoor en mijn keuzes vandaaruit maak, flowt mijn leven op alle fronten. Je gaat rustiger leven, minder doen omdat je weet dat het juiste antwoord of de juiste kennis je op het juiste moment wordt aangereikt.

Prijs: 11,-

Na de challenge kun je kiezen om de challenge te verlengen, zodat je deze verbinding echt gaat integreren in je leven.

Januari 2024

*NIEUW* 31 dagen ‘I AM Challenge’

mila ganpantsing magicmatter

Jouw bijdrage is nodig om de nieuwe wereld te bouwen.

Referenties en ervaringen

Deze week heb ik de gratis onlinecursus Pendelen van Mila gevolgd. Ik ben helemaal enthousiast, niet alleen over ‘the magic’ van het pendelen zelf maar ook hoe duidelijk/ praktisch en rustig Mila de cursus geeft, wat een fijne energie brengt zij over. Ik heb ook de introductie workshop Tarot bij haar gevolgd die mij hetzelfde enthousiasme bracht. Ik ga zeker nog meer (vervolg)cursussen bij haar volgen!

Ik raad de pendelcursus van Mila aan. Het is een héle fijne cursus, die je op eigen tempo kunt volgen! Mila staat altijd open voor vragen en tips…ze denkt met jou mee, dat geeft nog iets extra’s aan deze cursus. Je kunt je dan ook aanmelden op FB in een gesloten groep. Complete pendelcursus. Hier kun je met andere cursisten sparren over het pendelen, héél fijn. Ik had binnen een maand contact via de alfabetkaart met mijn overleden man (nog steeds) hoe fijn is dat!!! Met geduld en oefenen kom je héél ver, dat is ook wat Mila zegt…Dank je wel Mila…voor de fijne, leerzame cursus!!

Eerste kennismaking met het pendelen en dat kon zomaar gratis! Dankje voor deze superduidelijke handleiding! Je laat het zo lekker natuurlijk voelen, helemaal geen ‘geitenwollen sokken’ gedoe. Super bedankt!

Ik heb de gratis pendellessen gedaan en ik moet zeggen dat ik eerst wat sceptis was omdat zo’n dingen mij normaal gezien nooit lukken. Dat is met alles zo bij mij. Maar vrij vlug heb ik de pendel in beweging gekregen en nu gaat het nagenoeg vanzelf. Ik voel mij net een kind dat een nieuw speeltje heeft.