De kaarten en pendel gebruiken om je programma helder te krijgen

Hoe krijg je de inhoud van iets helder als je nog geen enkel idee hebt en je moet het binnenkort toch echt wel weten. Omdat je anders geen concrete stappen kan maken.

Dit ervaarde ik pas nog. Mijn eerste live event ‘Spelen met magie’ stond gepland. Nog maar 11 dagen te gaan en ik had mijn programma nog niet helder. Ook geen thema. Daarnaast wilde ik nog een paar mensen voor deze groep krijgen en nieuwe mensen voor de tweede datum. Maar hoe doe je dat als je de inhoud niet weet?

Ik neem je mee in het proces dat mij binnen een half uur heeft geholpen. Het moeilijkste is om dan niet in de stress te schieten. Blijkbaar is er een reden waarom het je nog niet duidelijk is. Dus vertrouw erop dat het je nog duidelijk gaat worden. Ik heb zo vaak meegemaakt dat als iets niet stroomde, de informatie altijd op tijd kwam. Soms zelfs een uur voor de start.

Vraag je gidsen om hulp
Het eerste wat ik doe is aan mijn hogere Zelf (of aan mijn gidsen) vragen of ze mij helderheid kunnen geven. Daarmee zet je de poort open om het antwoord tot je te laten komen. Het begint altijd met jouw vraag. Als er spontaan niets opborrelt, ga ik zelf actief aan de slag. Vaak start ik dan met tarotkaarten (of orakelkaarten).

In dit geval was mijn grootste vraag:
Welk thema ga ik gebruiken voor mijn livedag?

Ik had een lijst gemaakt van 5 thema’s:
1. Voorouders
2. Blokkades
3. Zielsverlangens
4. Innerlijk kind
5. Schaduwwerk
6. Anders

Mijn pendel wees de optie ‘Anders’ aan. Daar baalde ik eigenlijk wel van, want nu moest ik verder zoeken en nieuwe opties bedenken.

En … toen dacht ik, ‘waarom stel ik deze vraag niet aan de kaarten?’

En vroeg ik welk deck (van alle decks die ik heb) een antwoord bevatte wat mij verder zou helpen. Ik heb best wel veel decks en heb meerdere pendelkaarten gemaakt met alle decks erop en het hiermee uitgependeld.

Het deck wat mij werd aangewezen was: ‘The souls journey’ van James van Praagh. Met de pendel selecteerde ik vervolgens de juiste kaart (zie hieronder)

20230215 130615 1

Hoe frappant. De tekst paste zo goed bij de vage ideeën die ik al in mijn hoofd had! Dan weet je al dat de kaart klopt.

Ik wist in ieder geval dat ik op het juiste spoor zat.

Door deze ene kaart ging het ineens stromen in mijn hoofd. Allerlei ideeën kwamen naar boven en sommige had ik al. Ik schreef ze allemaal op en nummerde mijn lijst:
1. Trancereis + trancedans
2. Medicijnwiel lopen
3. Voorouderlijn lopen
4. Maken soulcards
5. Maken eigen pendelcommando
6. Reading met ijsberg model
7. Elkaar readings geven
8. Pendelhealing/ SRT
9. Etc.

Vervolgens heb ik aan deze lijst met de pendel de volgende vragen gesteld:
• Welke onderdelen kan ik het beste opnemen op mijn live dag?
• Welke oefeningen?
• In welke volgorde?
• Waarmee afsluiten?

En zo had ik in een half uur mijn programma helder.

Ik vind het heerlijk om te zien, telkens weer, hoe goed je wordt geholpen als je maar vragen stelt en in vertrouwen blijft.

Luister je liever mijn podcast? Klik dan hier.

vorm
mila ganpatsing

Follow me online

Mijn motto is ‘Get to know you’. Alles zit in jezelf en je buitenwereld verander je van binnenuit. Als je dat begrijpt verdwijnt je  verwarring en wordt je weer een vrij mens.

Pendelkaart
magic matter mila ganpatsing

Ontdek hoe je jezelf kunt gidsen met de pendel en Tarot.

Praktisch en niet zweverig.
Dat is wat ik je leer.