22 Magische vragen voor meer Zelfinzicht

Vaak vinden mensen het moeilijk om de juiste vragen te stellen tijdens het pendelen om wanneer ze de kaarten gebruiken. In deze blog deel ik 22 vragen die jou direct meer inzicht geven over jezelf. Dan hoef je daar zelf niet meer je hoofd over te breken. 

De 22 vragen

 • Waarom ben ik hier?
 • Wat ben ik hier komen doen?
 • Wat wil ik ervaren en leren in dit leven en wie heb ik uitgekozen om mij hierbij te helpen?
 • Waar verlangt mijn hart op dit moment het allermeeste naar?
 • Welke les spiegelt … mij voor over mijzelf?
 • Wat zie ik nog niet?
 • Wat beheers ik nog niet en mag ik nu ontwikkelen?
 • Waar ben ik nog niet in liefde naar anderen (de allerbelangrijkste vraag)?
 • Wat is mijn grootste talent waarmee ik anderen kan dienen?
 • Wat blokkeert mij om te groeien (terug naar het Licht)?
 • Welke les schotelt deze situatie/persoon mij voor?
 • Wat is vandaag belangrijk voor mij om op te letten?
 • Hoe kan ik het grotere goed dienen vandaag?
 • Wat is de boodschap van mijn droom van vannacht?
 • Waar moet ik mij bewust van worden om succesvol te worden?
 • Wat wil mijn ziel op dit moment uitdrukken?
 • Hoe blijf ik het beste gecenterd en in mijn eigen waarheid?
 • Waar sta ik nu in mijn spirituele ontwikkeling?
 • Heb ik nog een contract met …?
 • Welke rol speelt mijn kat (of andere huisdier) in mijn leven?
 • Waarom voel ik mij diep verbonden met …?
 • Wat is mijn beste next step die ik nu kan maken?

Hoe krijg je de antwoorden

Deze vragen kun je tijdens je meditatie stellen aan je hogere Zelf. Soms krijg je spontaan een antwoord via een gedachte of beeld, maar vaak ook niet. De kunst is om je vraag los te laten en de dagen erna extra alert te zijn op je ingevingen. Het kan ook zijn dat iemand iets tegen je zegt wat met je vraag te maken heeft of dat je in een 2ehands winkel een boek ziet die je aandacht trekt. 
 
Wat mij goed helpt is om na mijn meditatie te gaan flowschrijven. Het is een relatief makkelijke manier om meer informatie naar boven te halen en ik doe dit vooral als een vraag voor mij belangrijk is. Ongemerkt schrijf je meer op dan je wist. Je kunt terwijl je schrijft ook nieuwe vragen stellen aan je hogere Zelf en deze antwoorden neerschrijven. Zo ga je een gesprek aan en kun je zien als een vorm van channelen die relatief makkelijk is voor beginners.
 

De pendel of Tarot gebruiken

Via de pendel kan het ook. Omdat het hier om open vragen gaat, zul je zelf eerst relevantie opties moeten bedenken. Heb je die? Maak dan een pendelkaart en pendel de opties uit. Vergeet niet de optie ‘Anders’ of ‘Niet op deze kaart’ toe te voegen want misschien is er wel een beter optie waar jij nog niet aan gedacht hebt.

Via de Tarotkaarten kun je al deze vragen stellen. Met een Drie-kaartenlegging krijg je snel informatie. Wil je meer weten? Doe dan een uitgebreidere legging zoals de Kruislegging of Keltische kruislegging.
 
Heb je nog geen ervaring en wil je graag met de Tarot leren werken? Doe dan mee met de Intuïtieve Tarotchallenge die ik 2x per jaar geef.
 
vorm
mila ganpatsing

Follow me online

Mijn motto is ‘Get to know you’. Alles zit in jezelf en je buitenwereld verander je van binnenuit. Als je dat begrijpt verdwijnt je  verwarring en wordt je weer een vrij mens.

Pendelkaart
magic matter mila ganpatsing

Ontdek hoe je jezelf kunt gidsen met de pendel en Tarot.

Praktisch en niet zweverig.
Dat is wat ik je leer.