Claim NU jouw nieuwe hogere versie!

Op 23 december heb ik op Instagram een Reel gemaakt omdat ik mijn de nieuwe hogere versie van mijzelf, die ik nu zo krachtig voel, wil vastleggen en verankeren. 

Ik besef hoe wij het zelf zijn die alles creëren en maar ook hoe wij onszelf beperken. Wij zijn de meestercreators, maar creëren vaak nog onbewust.

Ik claim nu mijn meesterschap op en creëer een nieuwe hogere versie van mijzelf. Er is geen ruimte meer voor bescheidenheid of wat anderen van mij denken. Die ervaring heb ik zelf gecreëerd en laat ik nu in liefde los.

Mijn nieuwe hogere versie

De nieuwe ik voelt krachtig en speels tegelijk. Ze heeft een magische toverstaf en nieuwe schoenen aan. Durft zich vrouwelijk en professioneel te laten zien. Ze is als de Keizerin en weet dat ze alles kan creëren🪄🪄🪄. Ze is creatief, veelzijdig, warm en krachtig tegelijk. En door de kracht die ze ervaart kan ze nu eindelijk ook humor inzetten. 

Mila de Keizerin Facebook post

Schitteren in 2023

2023 is het jaar waarin ze helemaal gaat schitteren. Vele stappen zijn al gezet, maar 2023 wordt gewoon ✨ MAGISCH ✨. Door het op social te posten en hier, claim ik deze realiteit voor mijzelf.

Intens dankbaar

Prachtige zielen hebben haar onderweg geholpen (en sommige doen dit nog steeds). The Stargate, mijn gidsen, @simonelevie, @happysinglemom.nl, haar lieve vriendin Elna om er maar een paar te noemen. Maar de lijst is eindeloos.

Intens dankbaar ben ik voor ieders bijdrage. En ik dank ook mijzelf dat ik telkens weer voor mijn eigen pad kies. 🙏

Ik voel zoveel meer de verbondenheid en hoe je niets alleen doet.

Hoe ziet jouw nieuwere versie eruit?

Ik zie jou natuurlijk ook het liefst in je nieuwe rol stralen 🌟🌟🌟 want ook jij hebt alles al in huis. 

WHAT DEFINES THE NEW YOU?

Het begint bij het nadenken over wat je zou willen zijn en doen. Jij bepaalt en geeft hier richting aan. Dus hoe ziet jouw nieuwere betere versie eruit? Wat heeft ze aan? Welke nieuwe vaardigheden heeft ze? Wat gaat ze doen in 2023? Welke dromen en verlangens die ze al heel lang heeft gaat ze nu werkelijk realiseren? Schrijf het op. Maak een moodboard met al deze elementen en hang het op. Breng het naar buiten.

Claim jouw nieuwe versie!
Verwacht dat het zal gebeuren, en zo zal het zijn.

PS. De foto in de fauteuil is genomen door @happysinglemom.nl tijdens een van haar superfijne coachingsessies 💗

TIP: Wil je ook een moodboard maken helemaal in jouw stijl? Gebruik dan Canva. Alle beelden kun je eenvoudig vinden door de zoekfunctie.

vorm
mila ganpatsing

Follow me online

Mijn motto is ‘Get to know you’. Alles zit in jezelf en je buitenwereld verander je van binnenuit. Als je dat begrijpt verdwijnt je  verwarring en wordt je weer een vrij mens.

Pendelkaart
magic matter mila ganpatsing

Ontdek hoe je jezelf kunt gidsen met de pendel en Tarot.

Praktisch en niet zweverig.
Dat is wat ik je leer.